Ons kantoor


Al 35 jaar zijn wij uw partner in verzekeringen!

Wij zijn gestart als een familiebedrijf en ondertussen zijn we al 35 jaar actief in verzekeringen. We zijn een onafhankelijk verzekeringsmakelaar en samen met onze partners bieden we u steeds performante en concurrentiële oplossingen aan.

Covaco is gespecialiseerd in bedrijfs- en transportverzekeringen en ondertussen een gevestigde waarde in de sector geworden.

Daarnaast kan u uiteraard ook, voor uw privé verzekeringspakket en bescherming van uw gezin op onze specialisatie een beroep doen.

In al deze expertises zijn we reeds jaren actief en volgen we steeds de actuele trends op de voet, zodat we u steeds het gepaste advies kunnen verstrekken geheel volgens uw wensen.

De afgelopen 35 jaar is er heel wat veranderd in de verzekeringswereld. Net zoals u heeft Covaco zich ook aangepast en zijn we ondertussen met een 25tal medewerkers. 

Ook in de toekomst blijven wij verder investeren.

Voortdurend gaan onze specialisten op zoek naar de beste oplossingen in de markt. Bestaat de oplossing nog niet dan ontwikkelen wij ze voor u! We kunnen hiervoor rekenen op een uitgebreid netwerk, internationale partners en gerenommeerde verzekeraars.

Wij onderhandelen voor u de beste voorwaarden op de markt en gaan hierbij zorgvuldig te werk zodat uw contracten maximale garanties bieden.

Ook geven wij advies aangaande preventie en bewaken wij uw risico’s maximaal zodat u zich ten volle kan concentreren op de verdere uitbouw van uw activiteiten.

Onze service en expertise zijn in de loop der jaren niet veranderd . U bent en blijft onze partner ook als u pech heeft of het noodlot toeslaat staan wij graag aan uw zijde met raad en daad.

Wij zijn alleen tevreden als U dat ook bent.

We maken graag kennis met u en uw bedrijf. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Bel ons nu voor een afspraak op stuur ons een e-mail en wij contacteren u.

Tot binnenkort!