Welkom bij Covaco

Onze aanpak

Als u op zoek bent naar de juiste verzekeringen en voorzieningen, bieden wij een onafhankelijk advies over de beste die vandaag beschikbaar zijn. Onze aanpak begint met een kennismaking en een duidelijk overzicht van alle verzekeringen en voorzieningen die er vandaag aanwezig zijn.

We volgen dit op met een risicoanalyse waarin we een onafhankelijke audit uitvoeren om u een inzicht te geven in hoe uw verzekeringsportefeuille vandaag is ingevuld en aan welke prijszetting. Als resultaat van de audit stellen wij u een geoptimaliseerd verzekeringsdossier voor. We streven naar het verstrekken van een verzekeringsoplossing die is afgestemd op uw specifieke situatie, met de beste dekking tegen de meest gunstige tarieven.

"Succes ontstaat nooit toevallig, het is het resultaat van samenwerken!"

Want een onafhankelijk verzekeringsmakelaar moet volgens ons een echte partner zijn. We reiken u de hand om in vertrouwen te bouwen aan een duurzame samenwerking en aan uw zekerheid.

Vincent – Bestuurder

Omdat we eerst luisteren naar u. En vervolgens meer dan 30 jaar expertise –met focus op bedrijfs- en transportverzekeringen- inzetten om u de beste voorwaarden, de perfecte oplossing te kunnen aanbieden. En als wat u nodig heeft nog niet bestaat, dan creëren we het gewoon op maat. En we blijven altijd klaar staan voor u. 

Om u snel en efficiënt te kunnen helpen in geval van schade. Maar ook om ervoor te zorgen dat uw verzekeringen steeds up-to-date blijven en u steeds kan blijven genieten van de voordeligste prijs. Een high level service om uw belangen te blijven verdedigen.

Onze engagementen

Wij zijn 100% toegewijd aan onze klanten. Daarom bieden we een aantal belangrijke engagementen. U heeft bij ons altijd een vast contactpersoon die u kan contacteren wanneer u vragen heeft of klachten heeft. Op regelmatige basis heeft u een persoonlijke afspraak met uw accountmanager voor een check-up om ervoor te zorgen dat het verzekeringsdossier up-to-date is.

We bieden ook performante schadeafhandeling, analyse en optimalisatie van uw contracten, en 24/7 bijstand. Wij garanderen dat u zo snel mogelijk de juiste dekking heeft tegen de beste tarieven.

Uw voordelen

Uw voordelen